wat is plantkracht?

Zaden en planten voor de toekomst

Nederland is koploper in de wereld als het om planten gaat. De hele wereld houdt onze sector in de gaten. Dat is niet vreemd want dagelijks werken we aan nieuwe innovaties die in meer of mindere mate onze wereld beter en mooier maken.

We verbeteren zaden en planten om verschillende redenen. Eén daarvan is om bijvoorbeeld de groeiende wereldbevolking te kunnen blijven voeden. Maar ook om te zorgen dat we gevarieerd kunnen blijven eten en om de gevolgen van de klimaatverandering op te vangen. We maken planten die niet meer ziek worden of op plaatsen kunnen groeien waar dat vroeger niet goed mogelijk was, zoals in de woestijn. Zo zie je maar, de wereld van planten en bloemen is groter dan je denkt.

Op deze website kun je kennismaken met ons. Hoe we zaden en planten ontwikkelen en beter maken, waar we de producten allemaal voor gebruiken en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij sturen je maximaal 4 x per jaar een update over interessante workshops en ontwikkelingen.